Ontmoet Stip de Pony

Bezoek Stip op Avonturenboerderij Molenwaard!

Stap in de wonderlijke wereld van Stip, de ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony met zijn unieke stippen! Ben je klaar om Stip in het echt te ontmoeten?

Op Avonturenboerderij Molenwaard vind je Stip in zijn eigen speciale themagebied. Hier kun je een ponyritje maken, deelnemen aan Stip's Paardenrace en de ondeugende pony in het echt ontmoeten! Stip brengt de boerderij tot leven met zijn geweldige shows en leuke optredens. Mis vooral Stip's Ponyshow niet, waar een echte amazone je alles vertelt wat je moet weten over paarden, pony's en natuurlijk, Stip zelf!

Heb je zin in een dag vol plezier en avontuur met Stip de Pony? Kom langs op de Avonturenboerderij en beleef een onvergetelijke tijd met deze schattige witte Shetlandpony. Stip kan niet wachten om je te ontmoeten en samen de leukste avonturen te beleven! Kom je met hem knuffelen?

Kom overnachten bij Stip op Familie Resort Molenwaard!

Op Familie Resort Molenwaard kun je verblijven in een gethematiseerde Stip de Pony accommodatie. Stap in de gastvrije wereld van Fien & Teun en beleef eindeloos veel plezier en avontuur met Stip de Pony! Deze lieve shetlandpony staat klaar om je vakantie extra speciaal te maken.

Familie Resort Molenwaard biedt diverse gezinsactiviteiten en arrangementen. Zo kun je als echte paarden fan het exclusieve Paarden en Pony arrangement boeken en de paardenwereld ontdekken. Maak een betoverende rondrit met de Paardentram, bezoek Stoeterij Molenwaard, en doe mee aan een spannende Stokpaardenrace. Op donderdag- en zondagochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in de Gasterij.

Ook is er op het vakantiepark een speciale Sterrenparade op zaterdag- en donderdagavond, waar je Stip in het echt kunt ontmoeten en zelfs met hem op de foto kunt. Daarnaast kun je natuurlijk ook op de foto met Fien & Teun en Mike & Molly, die ook schitteren in de parade.

Bij Familie Resort Molenwaard draait alles om plezier, avontuur en onvergetelijke herinneringen. Ontdek hoe je jouw droomverblijf met Stip de Pony kunt boeken op onze website. Familie Resort Molenwaard is dé bestemming voor familievakanties!