20 december 2022

Stip krijgt opnieuw een rol in nieuwe Fien & Teun film

Na het grote succes van hun allereeste bioscoopfilm 'Fien & Teun Het Grote Dierenfeest' komen het boertje en boerinnetje terug naar de bioscoop met een gloednieuw avontuur: 'Fien & Teun Gaan Kamperen'. In de eerste film van het boertje en boerinnetje kreeg Stip de hoofdrol. Nu zal hij als dierenvriendje van Fien en Teun meedoen en samen met de andere dierenvriendjes een groot avontuur beleven.

Het verhaal
Als Fien en Teun op de hooizolder een tent vinden, mogen ze van papa en mama kamperen in de natuur. Met volle rugzakken, een picknickmand en flink wat kriebels in hun buik gaan het boertje en boerinnetje op pad. Onderweg leren Fien en Teun al snel nieuwe dierenvriendjes kennen. Alleen een tent opzetten blijkt nog helemaal niet zo makkelijk. En dan beginnen hun vrienden van thuis ook om aandacht te vragen! Maar ja, boerderijdieren kunnen nu eenmaal niet kamperen… of toch wel?

Fien & Teun Het Grote Dierenfeest zal op 5 februari 2023 in première gaan en te zien zijn in diverse bioscopen door heel het land.