8 maart 2021

Stip de Pony krijgt hoofdrol in eerste Fien & Teun film

Het populaire boertje en boerinnetje Fien en Teun komen naar de bioscoop met hun allereerste bioscoopfilm ‘Fien & Teun Het Grote Dierenfeest’. In deze film wordt Stip geïntroduceerd als het nieuwe dierenvriendje van Fien en Teun, en krijgt hij een grote rol in de film!

Het verhaal
Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Maar, als Stip de pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! De vaste boerderijdieren Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als de lievelingsknuffel van Teun, Meneer Beer, ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar, is alles nu nog wel op tijd klaar voor het grote feest?

Fien & Teun Het Grote Dierenfeest zal op 11 juli 2021 in première gaan en te zien zijn in diverse bioscopen door heel het land.